Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Festivali i filmit investigativ Shkup

Edicioni i katërt i Festivalit të filmit investigativ Shkup fillon sot dhe do të mbahet onlajn për herë të parë në tërësinë e tij, organizuar nga Platforma për gazetari dhe analizë hulumtuese - PINA.

Back to top button
Close
Close