0_Македонија.ПорталОпштество

Фестивал и натпревар на народни и класични инструменти „Инструментите на моите предци“

Детскиот културен центар - „Карпош“, Скопје трета година по ред од 28 - 30 мај го организира фестивалот и натпревар на народни и класични инструменти „Инструментите на моите предци“, што се одржува под покровителство на Град Скопје.

Back to top button
Close
Close