BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Festë e re në SHBA, në tërë vendin u shënua fundi i robërisë

Me parakalime, festival, dalje në natyrë dhe orë të historisë, amerikanët e shpallën festën e re nacionale Xhuntinth në mbarë vendin, me të cilën shënohet fundi I robërisë në SHBA.

Back to top button
Close
Close