0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Fëmijët dhe koronavirusi: Çfarë tregojnë studimet e fundit?

Deri vonë, mendohej se fëmijët rrallë infektoheshin me koronavirus dhe nuk mund ta përhapnin atë. Studimet e fundit kanë treguar se kjo nuk është plotësisht e vërtetë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close