0_Магазин.ПорталЗанимливости

Фејсбук: Преку Ватсап разменети 1,4 милијарди пораки и повици за Нова година

Една од причините за тоа е социјалната оддалеченост и одвојувањето на луѓето поради корона-пандемијата.

Back to top button
Close
Close