0_Web_АктуелноSvet.SlajderСветСвет.Портал

Фејсбук поради регулативи најавува можност за напуштање на Европа

Американскиот Фејсбук предупреди дека може да се повлече од Европа доколку ирскиот комесар за заштита на податоци спроведе забрана за размена на податоци со САД.

Back to top button
Close
Close