BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Fauçi: SHBA-ja duhet t’i përmbahet strategjisë për doza të vaksinës 

SHBA-ja duhet t'i përmbahet strategjisë për për dy doza gjatë zbatimit të vaksinave të zhvilluara nga kompanitë Fajzer/BionTek dhe Moderna, theksoi epidemiologu amerikan Entoni Fauçi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close