BotëBotë.Portal

Fatkeqësi e aeroplanit në Brazil, katër futbollistë e kanë humbur jetën

Katër futbollistë të klubit brazilian "Palmas", kryetari i klubit, Lukas Meira dhe piloti e kanë humbur jetën në fatkeqësinë e aeroplanit, që ka ndodhur sot.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close