ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Фасман претстави план за безбеден почеток на новата учебна година во Австрија

Австрискиот министер за образование Хајнц Фасман денеска го претстави планот за безбеден почеток на новата учебна година и покрај пандемијата со Ковид-19. Стратегијата вклучува „систем за рано предупредување“, проширена стратегија за тестирање, вакцинирање и купување прочистувачи на воздух

Back to top button
Close
Close