0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

FAO: Inkurajimi i grave dhe vajzave është thelbësore për të siguruar qëndrueshmëri dhe siguri ushqimore pas Kovid-19

Uria do të mbetet problem dhe do të ketë rikuperim të pabarabartë nga efektet e pandemisë së Kovid-19, derisa më shumë gra në zonat rurale dhe urbane të marrin pozicione drejtuese me një fuqi të shtuar të vendimmarrjes, thonë nga udhëheqësit e tre agjencive ushqimore të Kombeve të Bashkuara në prag të veprimtarisë së tyre të përbashkët për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Grave - 8 Marsin.

Back to top button
Close
Close