BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Famacitë në Stamboll ndajnë maska mbrojtëse falas

Oda e Farmacive të Stambollit dhe Ministria turke e Shëndetësisë kanë vendosur të shpërndajnë maska falas për qytetarët e Stambollit.

Stamboll, 10 prill 2020 (MIA) – Oda e Farmacive të Stambollit dhe Ministria turke e Shëndetësisë kanë vendosur të shpërndajnë maska falas për qytetarët e Stambollit.

Sipas uebfaqes turke Haberler, qytetarët do të mund t’i marrin maskat ​​në barnatore, sipas kodeve që do t’i marrin në SMS mesazhet.

Mbajtja e maskës është një nga masat parandaluese të rekomanduara nga Ministria e Shëndetësisë me qëllim të parandalimit të përhapjes së epidemisë së koronavirusit, kështu që Oda e Farmacive ka vendosur të shpërndajë maska falas për qytetarët e Stambollit, qëndron në kumtesën e Odës. mb/

Back to top button
Close
Close