Biznis.SlajderBotëSvet.Slajder

Fabrikat amerikane po përballen me mungesë të fuqisë punëtore

Me hapjen e ekonomisë amerikane, po rritet kërkesa për mallra, dhe për shkak të kësaj fabrikat po përballen me një problem të madh, mungesë të fuqisë punëtore, lajmlron Si-En-En.

Back to top button
Close
Close