Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

Евростат: Се поголем број Европејци купуваат преку интернет

Kупувањето преку интернет е во пораст во земјите-членки на Европска Унија поради промената на навиките на граѓаните, а пандемијата најверојатно ќе го забрза овој тренд, се наведува во извештајот на европската агенција за статистика Евростат

Back to top button
Close
Close