0_Web_АктуелноSvet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

Европските земји ги враќаат строгите епидемилошки мерки

Голем број европски земји соопштија дека по зголемувањето на бројот на новозаразени, ќе воведат нови мерки за борба против ширењето на коронавирусот, што ќе вклучува ограничување на патувањето, порано затворање на барови и ресторани и ограничување на јавните собири.

Back to top button
Close
Close