ЕвропаЕвропа.Портал

Европол: Уапсени 13 членови на криминална мрежа

Француско-белгиската полиција, поддржана од Европол, оваа недела откри голема криминална мрежа вмешана во шверцување мигранти, трговија со луѓе, вклучувајќи малолетни лица, присилно питачење, измама за социјална помош и фалсификување документи.

Back to top button
Close
Close