0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Evropa dhe Amerika prisnin rritje të natalitetit për shkak të mbylljes – ndodhi e kundërta

Kur Franca në valën e parë të pandemisë pranverën e kaluar, prezantoi një nga karantinat më të rrepta, respektivisht një sërë masash me distancë sociale, pati spekulime se do të pasonte një bejbi bum - një rritje e ndjeshme e natalitetit.

Back to top button
Close
Close