СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Евакуација на Флорида поради тропската бура Ета

Американската држава Флорида ги затвори плажите, местата за тестирање на коронавирус, јавниот превоз и нареди евакуација на голем број луѓе, бидејќи се засилува тропската бура Ета, носејќи силен дожд на веќе поплавените улици во градовите.

Back to top button
Close
Close