EvropëSvet.Slajder

Europol: Në një aksion të përbashkët janë konfiskuar 352 automjete të grabitura

Në një aksion të përbashkët  të policisë evropiane dhe me mbështetje të Europolit, janë konfiskuar 352 automjete të grabitura rrugës drejt destinacionit përfundimtar.

Back to top button
Close
Close