БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Еуроникел Индустри и Синдикалната Организација во компанијата потпишаа Колективен Договор

Еуроникел Индустри потпиша Колективен Договор со Синдикалната организација од компанијата, со кој се дефинирани дополнителни права и бенефиции за приближно1000 вработени.

Back to top button
Close
Close