0_Web_Ballina - SllajderBallkanSvet.Slajder

Eurodeputetët kërkojnë përfshirje të Ballkanit Perëndimor në planin për vaksinim të BE-së

– Një letër të cilën e gjeti MIA, e nënshkruar nga 17 deputetë evropianë dhe dërguar Komisionit Evropian kërkon nga Bashkimi Evropian që në mënyrë më aktive të përfshihet rajoni në politikat dhe furnizimet e vaksinave, informon korrespondentja e MIA-s nga Brukseli.

Back to top button
Close
Close