ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

ЕУ го одобри планот за закрепнување на четири земји членки

Министрите за финансии на земјите членки на ЕУ денеска ги потврдија позитивните проценки и започнаа писмена постапка за одобрување на плановите за закрепнување и издржливост на четири земји-членки.

Back to top button
Close
Close