BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Është rritur shkalla e vetëvrasjeve në Japoni gjatë valës së dytë të pandemisë

Është rritur shkalla e vetëvrasjeve në Japoni në valën e dytë të pandemisë së koronavirusit edhe atë veçanërisht tek gratë dhe fëmijët, edhe pse gjatë valës së parë kishte ulje, tregoi hulumtimi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close