0_Maqedoni.PortalShoqëri

Është rritur niveli i Vardarit pranë Demir Kapisë dhe Liqenit të Dojranit

Nivel i rritur në krahasim me mesataren e korrikut ka në lumin Vardar pranë Demir Kapisë, tregojnë matjet e sotme hidrologjike.

Shkup, 7 korrik 2020 (MIA) – Nivel të rritur në krahasim me mesataren e korrikut ka në lumin Vardar pranë Demir Kapisë, tregojnë matjet e sotme hidrologjike.

Te lumenjtë e tjerë në vend vërehet nivel nën mesataren. Nivel i rritur është regjistruar edhe në Liqenin e Dojranit. ls/shk/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close