Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Është ngritur padi për mosmarrjen e masave për menaxhim të deponisë ilegale në Strugë

Shoqata e juristëve të rinj informon publikun se në janar 2021 u ngrit padi kundër Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Komunës së Strugës dhe Ndërmarrjes Publike "Komunale" Strugë për mosmarrjen e masave për menaxhim të deponisë ilegale që ka ekzistuar në qytetin për një kohë të gjatë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close