0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Është miratuar rregullorja, mundësohet regjistrimi i automjeteve me targa të huaja

Rregullorja për miratim individual të automjeteve, që ishte problem për t'u regjistruar automjetet me targa të huaja që qarkullojnë në vend, është miratuar, dhe sipas paralajmërimeve nga ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, pritet sot të publikohet në Gazetën zyrtare dhe të hyjë në fuqi.

Back to top button
Close
Close