0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznis.SlajderEkonomiMakedonija.Slajder

Është vërtetuar propozim-ligji për tregti, dezinfektim i obligueshëm dhe shërbim për ruajtjen e rendit

- Qeveria në mbledhjen e sotme e vërtetoi tekstin me Propozim-ligjin për tregti, me qëllim sigurimin e parandalimit dhe përforcimit të mbrojtjes së shëndetit të popullsisë nga përhapja e virusit KOVID-19 në kushte të tregtisë me pakicë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close