0_Infopako.PortalGjendja e rrugëveShoqëri

Është mbyllur për komunikacion rruga mes fshatrave të Gostivarit Çajle dhe Çegran

- Rruga rajonale prej fshatit Çajle deri në fshatin Çegran në Komunën e Gostivarit do të jetë e mbyllur për komunikacion, bëri të ditur Lidhja Automote e Maqedonisë.

Shkup, 20 maj 2020 (MIA) – Rruga rajonale prej fshatit Çajle deri në fshatin Çegran në Komunën e Gostivarit do të jetë e mbyllur për komunikacion, bëri të ditur Lidhja Automote e Maqedonisë.

Shkak për mbylljen është asfaltimi i rrugës. Siç informon Lidhja Automote e Maqedonisë rruga është e mbyllur prej orës 9. fc/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close