Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Është lëshuar në përdorim salla sportive shkollore në Dobrosht të Tetovës

Salla e re sportive shkollore e ndërtuar në kiadër të shkollës fillore “Faik Konica” në Dobrosht të Tetovës sot u lëshua në përdorim. Në ngjarje morën pjesë ministrja e Arsimit, Milla Carovska, kryetari I Komunës së Tearcës, Isen Asani dhe kryetari I BDI-së, Ali Ahmeti.

Back to top button
Close
Close