0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiPolitikëShoqëri

Është i madh interesi për “Bli shtëpi, bli banesë” subvencionet për projektin edhe deri 20 mijë euro

Pas publikimit të thirrjes për aplikim për subvencion të kredisë banesore , përmes "Bli shtëpi, bli banesë", interesimi i qytetarëve për projektin është i madh. Normat e ulëta të interesit, subvencionet deri në 20 mijë euro, subvencionet shtesë të këstit mujor për çdo fëmijë të porsalindur, si dhe modelet për të rinjtë janë arsyet e interesit të madh për projektin, informojnë nga Ministria e Financave.

Back to top button
Close
Close