0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Është e drejtë dhe e duhur që negociatat e BE-së me Maqedoninë e Veriut të fillojnë sa më shpejtë, porositi Pahor

Jam i nderuar që mund t'Ju drejtohem dhe e shfrytëzoj këtë rast të mrekullueshëm që t'ua transmetoj shprehjet e miqësisë së sinqertë dhe afeksionin e Sllovenisë ndaj shtetit tuaj dhe të gjithë qytetarëve tuaj. Erdha t'Ju shpreh mbështetje të fuqishme për të gjitha përpjekjet tuaja për anëtarësim në BE. Asnjë shtet tjetër nuk ka sakrifikuar  aq mund dhe energji politike për përmbushjen e kushteve para fillimit të negociatave dhe më mahnitë guximi juaj si dhe e vlerësoj gatishmërinë për kompromise, që Maqedonisë së Veriut do t'i garantojnë perspektivë të qartë evropiane.

Back to top button
Close
Close