KronikëKronikë.Portal

Është djegur një automobil në pronësi të Qeverisë

Në rrugën "Dimitar Vllahov" sot në mëngjes shpërtheu zjarr, me ç'rast është djegur një automjet udhëtarësh "audi 4" në pronësi të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Shkup, 2 korrik 2020 (MIA) – Në rrugën “Dimitar Vllahov” sot në mëngjes shpërtheu zjarr, me ç’rast është djegur një automjet udhëtarësh “audi 4” në pronësi të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

“Sot në mëngjes në orën 02:30 në SPB – Shkup është paraqitur se në hapësirën e parkingut në rr. “Kej DImitarVllahov”, shpërtheu zjarr, me ç’rast është djegur bar i thatë dhe pjesa e pasme e automjetit të parkuar “audi 4″, pa targa, pronë e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut”, kumtojnë nga MPB.

Nga atje informojnë se zjarri është shuar nga Njësia zjarrfikëse nga Shkupi. ab/

Foto: MIA Arkivi

Back to top button
Close
Close