0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderShoqëri

ESHS: Deri më tani janë evidentuar 11.149 persona përmes aplikacionit për vetë-regjistrim

Përmes aplikacionit për vetë-regjistrim deri më tani janë evidentuar 11149 persona, njoftoi Enti shtetëror për statistika në ueb faqen e saj.Të dhënat kanë të bëjnë për situatën më 2 mars të vitit 2021 në ora 10:00.Me paraqitje në Aplikacion, përdoruesi regjistrohet dhe e lë EMBG-në e tij, adresën e postës elektronike, e cila verifikohet duke dërguar një e-mail për verifikim dhe numrin e telefonit të përdoruesit. Gjatë regjistrimit të përdoruesit dhe sa herë që futen të dhënat nga përdoruesi, aplikacioni automatikisht shkruan nga e cila adresë IP janë futur të dhënat.

Back to top button
Close
Close