0_Магазин.ПорталСцена

Ешли Џад сподели слики од својата голгота во Конго

Паднав од дрво и лежев во дождовната шума во Афика со лошо повредена нога пет часа во агонија од болката. Откако една колешка од кампот пристигна да ми ги поднамести коските, моите „браќа од Конго“ ме однесоа од дождовната шума во импровизирана лежалка и тоа траеше час и половина

Back to top button
Close
Close