Дописници МКДОпштински вести

Есенска дератизација против глувци во Куманово

Есенска дератизација против глувци ќе изврши Општина Куманово утре и задутре на подрачјето на градот. Третманот ќе се изврши со поставување на мамци во отворите од шахтите на постоечката канализациска мрежа, а ќе бидат опфатени и отворите што служат за собирање на атмосферската вода.

Back to top button
Close
Close