Општински вестиСкопје

Есенска акција за разеленување на Карпош

Во ООУ „Димо Хаџи Димов“ во Влае денеска ќе започне есенската акција за садење на Општина Карпош.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close