Европа

Ерменија го отповика својот амбасадор во Израел (ДПЛ)

Ерменското Министерство за надворешни работи го отповика својот амбасадор во Израел поради консултации за наводната израелска продажба на оружје на Азербејџа

Back to top button
Close
Close