КултураКултура.Портал

Јерговиќ, Томиќ, Ќорвезироска – дел од гостите на годинешното издание на „ПРО-ЗА Балкан“

Деветмина писатели, издавачи, уредници од регионот ќе бидат гости на деветтото издание на Интернационалниот литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“, што ќе се одржи од 19 до 22 септември во Скопје.

Back to top button
Close
Close