EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Erevani dhe Baku dakordohen që të mos targetojnë civilë dhe objekte joushtarake

Shefat e diplomacive të Armenisë dhe të Azerbajxhanit, Zohrab Mnatsakanian dhe Jehun Bajramov, në takimin që përfundoi mbrëmë në Gjenevë pas gjashtë orësh, u pajtuan se me qëllim nuk do të qëllohet në drejtim të civilëve dhe objekteve civile në zonën konfliktuale rreth Nagorno Karrabah, kumtoi bashkëkryesuesi i grupit të Minskut i OSBE-së.

Back to top button
Close
Close