EvropëEvropë.Portal

Erbas vitin e kaluar e përfundoi me humbje prej gjysmë miliardë euro

Grupacioni evropian i aviacionit “Erbas” njoftoi se e ka përfunduar vitin 2020 me humbje dhe rënie të të ardhurave, për shkak të rënies së konsumit për aeroplanë të rinj gjatë pandemisë së koronavirusit.

Back to top button
Close
Close