0_Магазин.ПорталНаука и технологија

„Епл“ откри израелски софтвер опасен за кој било „Ајфон“

Сознанието за постоење на спомнатата алатка е важно бидејќи ја открива чувствителноста на сите оперативни системи на „Епл ИОС“, „О-ес-икс“, како и „Вач-ОС“, освен оние што беа ажурирани денеска.

Back to top button
Close
Close