0_Магазин.ПорталСцена

Џенифер Анистон се оддалечила со неколку пријатели поради вакцините

Сметам дека е ваша морална и професионална обврска да кажете, бидејќи не се тестираме сите секој ден. Незгодно е затоа што секој има право на свое мислење - но многу мислења не се засноваат на ништо, освен страв или пропаганда.

Back to top button
Close
Close