Сцена

Џенифер Анистон сака да живее 115 години

Џенифер Анистон, која е на самиот почеток на шестото десетлетие од животот, изјави дека „би сторила сѐ“ за да доживее 115 години - здрава, свесна и без ортопедска количка.

Back to top button
Close
Close