0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiShoqëri

Ende nuk është vendosur se kush do të punojë ditën e diel, odat porositin të mos shpejtohet me vendimin

Në kompetencë të Ministrisë së Ekonomisë janë sektori për tregti, hotelieri, veprimtari turistike dhe zejtaria. Duhet së pari të bisedojmë me bashkësinë e biznesit dhe odat ekonomike. Pasi do t'i japin ata mendimet dhe propozimet e tyre, do të sjellim vendim përkatës. Kështu sot u përgjigj ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në pyetje të gazetarëve se cilët sektorë nuk do të punojnë ditën e diel.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close