0_Магазин.ПорталЗанимливости

Емили Ратајковски е бремена

Првото прашање што ми го поставија откако ми посакаа сѐ најдобро, беше - дали знам што сакам да имам (во однос на полот)? Но, ние сакаме да истакнеме дека ова е нешто што нема да го знаеме сѐ дури нашиот син или ќерка не наполни 18 години и не нѐ извести за тоа.

Back to top button
Close
Close