Tekste origjinale

Emërtimet e rrugëve dhe emrat që mungojnë

Ndonëse ka kohë që është duke pritur lista e parë për t’u konkretizuar, procedurë kjo që është mjaftë e koklavitur, lista plotësuese me emra të propozuar, sidomos për emrat shqiptare, është paksa diskutabile, sepse krahas propozimeve serioze, ka edhe propozime që fatkeqësisht nuk janë aspak serioze.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close