0_Web_AktualeEvropëSvet.Slajder

EMA: Përfitimet  janë më të mëdha se rreziqet nga vaksina kundër Kovid-19 të “AstraZenekës”

Agjencia Evropiane e Barnave (EMA) sot përsëriti se është më i madh përfitimi se rreziqet e vaksinës kundër Kovid-19 të "AstraZenekës" dhe rekomandoi që rivaksinimi të kryhet nga katër deri 12 javë te të gjitha  grupmoshat.

Back to top button
Close
Close