EvropëEvropë.PortalKorrespondentë Botë

EMA: Lidhshmëri e mundur mes vaksinës Xhonson dhe Xhonson dhe mpiksjes së gjakut

Agjencia Evropiane për Ilaçe, EMA sapo publikoi se është gjetur lidhshmëri e mundur mes vaksinës së Xhonson dhe Xhonson dhe rasteve të rralla të mpiksjes së gjakut, por përfitimi nga vaksinimi mbetet më i madh se rreziqet, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Brukseli.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close