BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiVideo deklaratë

Ekstension teknologjik në 10 kompani me grant prej një milionë euro përmes FIZHT dhe Bankës Botërore

Me 2,5 milionë euro, prej të cilave një milionë euro si grante të siguruara prej Bankës Botërore përmes thirrjes së Fondit për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik, në dy vitet e ardhshme do të zbatohen projekte për ekstension teknologjik në dhjetë kompani.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close