0_Македонија.ПорталЕкономијаИнфопакетСостојба на патиштата

Експресниот пат Штип-Радовиш попладне во прекин

Експресниот пат Штип-Радовиш, кај менсоста „Пилав тепе“, денеска од 12:40 часот ќе биде во прекин во прекин во двата правца, соопшти АМСМ.

Скопје, 25 јуни 2020 (МИА) – Експресниот пат Штип-Радовиш, кај менсоста „Пилав тепе“, денеска од 12:40 часот ќе биде во прекин во прекин во двата правца, соопшти АМСМ.

Преконот на сообраќајот е поради минирање на тој дел од патот.са/

Back to top button
Close
Close