0_Maqedoni.PortalKulturëKulturë.PortalShoqëri

Ekspozitë e fotografive “50 nuancat e ajrit” në eko-autobusët e NQP-së

Në shtatë eko-autobusë të NQP-së Shkup, në linjat 2, 5, 15, 24 dhe 50, nga dje, është vendosur ekspozita "5 nuancat e ajrit" e cila do të zgjasë një muaj, në organizim të ambasadës suedeze dhe Organizatës joqeveritare "Eko-vetëdija".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close